Jij bent die ene die ik zoek
Maakt niet uit van welke hoek
Jij bent die ene die ik zoek
Samen eten van dezelfde koek
Vliegend kom ik naar je toe
Nee, ik ben nog lang niet moe
Telkens denk ik toch aan jou
Je weet dat ik van je hou
Eerst nu eens vakantie vieren
Dan kom ik jou weer klieren
Want jij bent het waar ik om geef
Ook al staat nu wat anders scheef