Twintig jaar, vijftien jaar, tien jaar,
alle jaren
en jaar na jaar
komt er nieuwjaar.
Volgend jaar, verleden jaar,
in biezonder ook
dat ene jaar.
Wie had er ooit gedacht
ook in dat jaar,
na al die jaren ?
Het einde van het jaar
het begin van elk jaar
elk jaar weer een ander jaar.
Tweeduizend jaar
en één jaar,
't is te hopen,
ook dat jaar.