Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Honderduizend dingen
Honderduizend melodieën
klinken in m’n hoofd
als jij met
me praat
Want je stem is als muziek
en je ogen zo blauw
dat ik er bijna
in verdrink
Honderduizend vlinders
vliegen in m’n buik omdat
ik zo dicht bij
jou ben
Je mooie lippen bewegen
op en neer en ik
wil ze aanraken
en kussen
Honderduizend gevoelens
zitten in m’n ziel
als je bij me
vandaan loopt
Je voeten stappen één voor één
bij me vandaan maar
m’n hart neem
je mee.
Reacties op dit gedicht
Jenny15 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Jenny15
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
20 juli 2003
Thema's:
[Liefde]
[Houden van]
[Verliefd]