Denk eventjes aan mij,
als je op de hoogste heuvel staat.
Denk eventjes aan mij,
voordat je weer verder gaat.
Denk eventjes aan mij,
's avonds voor het slapen gaan.
Denk eventjes aan mij,
als je de zon onder ziet gaan.
Denk eventjes aan mij
zoals ik aan jou denken zal.
Denk eventjes aan mij
en vergeet nooit dat ik bovenal
denk aan jou......
en ontzettend veel van je hou.