elk moment
vormen zich letters
op het papier
ik wil niet weten
waar naar toe
wil met
open hart en hoofd
mijzelf zijn
jou jou laten zijn
zodat zich als vanzelf
de hoofdstukken
aaneen zullen rijgen
geen vaststaande dialogen
geen bedachte constructies
maar gewoon...
alsof we het ter plekke
laten gebeuren
en er zelf verwonderd
over zijn...