Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onder de zomerzon
Onder de zomerzon
Gaat alles weer kriebelen
Gaan vlinders weer vliegen
en bloeien liefdes weer op
Net zo snel als bloemen weer dood gaan
Onder de zomerzon
Zag ik jou
En het begon weer te kriebelen
Maar een stem riep me terug
Want
Onder de zomerzon
Van vorig jaar
Viel ik ook weer voor je
En wat er toen gebeurde
Weten we allebei
Onder de zomerzon
Vergeven maar niet vergeten
Reacties op dit gedicht
Celtje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Celtje
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
21 juli 2003
Thema's:
[JIJ]
[Genegenheid]
[Zomer]