maak van mijn spinsels niet de jouwe
en ik zal jouw draden van angst
met liefde omringen en ze blijven zien
van jou, om jou, door jou
in mijn hart is geen angst, geen twijfel
too good to be true?
als ik alleen al zo gelukkig ben
dan kan ik met jou
alleen nog maar
maar gelukkig zijn
in mijzelf
en samen met jou
zo simpel is het
geen verwachtingen, wel een diep weten
en een vertrouwen dat elk moment
wij samen weer de liefde kunnen creeren
door de momenten van angst heen