Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
OP AARDE BELANDEN
In je eeuwige verlangen naar het onbereikbare
verlies je je Zelf
Door je te verbinden met wat er is
vind je je Zelf
In het jezelf zichtbaar maken
kan de ander zich laten ontdekken
het is pijnlijker de illusie los te laten
dan de waarheid te omarmen
achter alle emoties
ligt de wijsheid van het gevoel
Reacties op dit gedicht
Era vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
:
Dinsdag, februari 20, 2001 11:09
Era,
Wat een goed gedicht.
Pakkend van inhoud.
Zet me wel aan t denken.
Heerlijk om te lezen!
emmeke
Over dit gedicht
Auteur:
Era
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
19 februari 2001
Thema's:
[Heimwee]