Blijf aan m'n zij
Ik kan niet slapen
ik denk aan jou
aan het gevoel
dat ik van je hou
aan de angst
dat ik het weer verpest
dat het precies gaat
zoals bij de rest
ik kan het niet helpen
die buien van afstandelijkheid
ik weet dat jij
eronder lijdt
en wacht op 't moment dat je zegt:
"sorry schat, ik kan 't niet meer aan."
en je mij, net als de rest
weer alleen laat staan
Maar schat, geloof me
het is echt niet zo bedoelt
Ik weet hoe klote het voelt
erna heb ik altij spijt
en maak mezelf kapot met m'n verdriet
maar expres doe ik het niet
ik hoop dat je dat ziet
en niet ook wijkt van m'n zij
Alsjeblieft, help me erdoorheen
blijf aan m'n zij!
Echt, zonder jou
heeft m'n leven geen zin
kon ik maar opnieuw geboren worden
een nieuw begin
Maar zonder jou was ik allang
uit het leven weggegaan
want zonder jou
wil ik niet meer bestaan...........