Ik ben heel bijzonder
tenminste, volgens jou
Maar het valt echt wel mee
het is meer dat ik van je hou
Ik ben zo speciaal
althans, dat zeg jij
Toch is dat echt niet zo
ik hoop gewoon op "wij"
Ik ben een goede vriend
tja, dat is wat jij vindt
En ik? Ik doe m'n best
maar ben nu nog maar 'n kind
Ik blijf voor altijd bij je
zo luidt een belofte van jou
Maar al wat ik wil horen
is: Lieve schat, weet dat ik van je hou