papa,
Ik denk heel veel aan jou!
en dan denk ik soms wel eens,Ben ik geworden wat jij wou?
Wat je wou dat ik was?Een gewoon meisje dat trots op haar was?of iemand die geen fierheid heeft?wou je dat ik bleef voetballen?of gewoon doen waar ik zin in had?IK weet niet wat je wou.Maar ik hoop als je mij kan zien dat je blij bent met wat ik nu ben geworden!Ik ben gewoon een simpel kind,maar zo was jij ook!Ik hoop 1 ding "dat ik zo kan worden als jou"!!