'Wat is liefde?' vroeg ik laatst
Aan mijn ouders heel misplaatst
Na een ruzie tussen beiden
Die ze hopelijk niet gaat scheiden
'Liefde is geven en nemen' zei mijn vader
Alleen maakte dit mij moeder nog kwader
Nu stonden ze lijnrecht tegenover elkaar te schreeuwen
Het hielt niet meer op, het duurde eeuwen!
'En nu is het afgelopen' zei ik boos
Ze wilden beiden dat ik hun partij koos
Maar dat deed ik niet en ik stond op
Ik wilde even geen gezeik meer aan m'n kop
Liefde is alles behalve dit dacht ik
Maar het blijkt erbij te horen
Al word ik gek van al die herrie aan m'n oren!