Een zomerse dag... beleef ik in de nacht
Vraag me af...of er iemand op mij wacht
Iemand... met van die fonkelende ogen
Een iemand... die echt weer zal mogen
Die ik zal geven... het mooiste in haar leven
Een half hart... houden van... om haar geven
Die zal mogen drogen... bij mij een traan
Niet achter me... maar naast me staan
Zal haar plaatsen... op een voetstuk
Want zij brengt me... weer dat geluk
Haar koesteren... met heel mijn hart
Laat het me vergeten... die oude smart
Zal met haar... bewandelen een nieuwe weg
Het dierbaarste... is wat ik in haar schoot leg
Zij alleen zal er... op passen... over waken
Geef mijn liefde weer... mijn taak niet verzaken
We zullen genieten... op elkaar kunnen bouwen
Worden diep gelukkig... blindelings vertrouwen
Zo het ook helaas... jaren geleden ook begon
Vanachter een donkere wolk... schijnt dan een zon!!