~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
een dichie voor Anke!!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Anke, jij bent een meid met pit,
Die niet graag stil zit.
Anke, jij bent een lieve meid,
En dat blijft een feit.
Anke, jij een meid met een grote babbel,
Met een grote snabbel!
Anke, jij bent een meid die graag praat,
Maar soms is het toch ook echt geblaat.
Anke jij bent een meid die graag lacht,
En dat met alle pracht.
Want,
Anke, jij bent een meid die mijn nichtje is,
En ook nog eens mijn beste vriendinnetje is!
Liefs, Inge xxx