eerst heb je zo voor me moeten vechten,
je kreeg me
en dan zet je me gelijk vuilnis op de straat.
is het zo hoe dat het leven en de liefde gaat?
dankzij jou zit ik in een opvangtehuis,
en geloof me dat is geen echte thuis.
door jou ben ik alles kwijt:
mijn thuis
mijn ouders kwijt
mijn vrienden verloren
geen geld meer
geen mens om nog van te houden
en geen mens dat nog van mij houdt
hoe kan ik nu nog van een mens houden,
hoe kan ik ze nog vertrouwen
hoe moet ik verder mn leven opbouwen
wat moet ik nu beginnen
wat moet ik doen
ik kan er niet meer tegen
heel mn leven is al zo drastisch geweest
hoe geraak ik hier nu nog uit.
help me
asjeblieft