Steeds opnieuw komen de herinneringen terug
Ik heb je uit mijn leven gebannen
Maar niet uit mijn hart
Ik moet nog maar je naam horen
Of ik slaag tilt
Wat wij samen hadden was mooi
We waren anderen mensen
Wat we toen gedaan hebben zijn slechts vage herinneringen
Uit het verre verleden
De tijd kunnen we niet terugdraaien
Het spijt me dat het zo is moeten aflopen
Maar het kon niet anders
Nog iedere dag denkt ik aan jou
En dan zie ik ons terug
Hoe we de dingen deden die zo typisch aan ons waren
Ik wil je vergeten
Maar dan gaat een deel van mezelf weg
Jij maakt een deel uit van de persoon de ik nu ben
De dingen die ik nu doe
De gevoelens die ik nu heb jegens anderen
Voor een stuk ben ik je dankbaar
Maar ik haat je er ook voor
Je hebt mijn vertrouwen weggenomen
Je hebt me gedraaid
En gekeerd tot ik omviel
Je hebt me rechtop getrokken en daardoor veranderd