waarom telkens die pijn
ben ik dan echt een waardeloos iemand
alles voelt zo goed
maar ondertussen alles weer kapot
drugs ze blijven spoken door mijn hoofd
keer op keer verbannen
keer op keer weer terug
het lijkt een eindeloos gevecht
kleine momenten geven het al aan
ik ga het niet redden
de drugs ze zijn te sterk
ik zal blijven vechten
maar het is zo verdomde moeilijk
net nu jij onbereikbaar bent
ik wil je zien ,ik wil je horen
ik weet niet waar je bent
ik mis je ik kan het niet zonder je
samen zijn we sterk maar ik alleen
ik weet het niet
ik ben niet te vertrouwen
het doet pijn
ik,
ik kan mezelf niet vertrouwen
vanavond zal ik kijken
kijken naar de sterren
waar je ook bent
de sterren zijn van ons
schatje ik hou van jou
het zal me niet gebeuren
jou verliezen is het laatste wat ik wil
ik kan mezelf niet vertrouwen
ik hoop dat jij het kan