het ligt aan mij,
ik doe alles fout.
ik kan het nu begrijpen,
als je niet meer van me houd.
alles wat aanraak,
gaat gelijk kapot.
en wat je ook zegt,
ik voel me net zo rot.
overal waar ik kom,
zijn de mensen ineens stil.
ik maak altijd alles stuk,
het is niet gek als je me niet meer wil.
ik snap het echt heus wel,
vertel het me nu dus maar.
ik kan wel tegen een stootje,
ik ken toch geen gevaar.
het spijt me dat ik er ben,
ik doe m'n best om te vergeten.
dat ik je voorlopig,
niet meer kan vergeven.
kom op ZEG HET DAN!
vertel dan.
dat je niet meer om me geeft,
zeg het dan, als je kan.....