Mijn tranen in het licht van de maan,
Verraden wat hij me heeft aangedaan,
De stille angst op mijn gezicht,
Verlangend naar het ochtendlicht,
De strakke trekken om mijn mond,
Wachtend tot de morgen komt,
Allemaal tekens van mijn stille verdriet,
Waarvan ik weet dat niemand ze ziet,
Toch hoef ik nu niet meer voor morgen te vrezen,
Want morgen mag ik mijn mail weer lezen,
Vol verlangen wacht ik op de morgendauw,
Want dan is er weer mail van jou!
Wanneer ik bang ben voor de nacht,
Bang voor het leven,
Is er maar een iemand,
Die mij nieuwe hoop kan geven,
Donkere gedachten, zwarte schimmen,
Verdwijnen wanneer ik jouw liefde voel,
Lieve Schat, ik wil je vragen,
Of jij begrijpt wat ik hiermee bedoel??
Sanne