Stilte, alleen maar stilte...
onnoembare rust en vrede
de kleuren van het universum
oranje, rood, grijsblauw
zonsondergang
zilveren maanstralen raken het water
een bijna volle maan glimlacht...
de goden zijn met ons
de goden zijn met ons
zingt het in mijn hart
geen woorden, geen emoties,
geen gedachten...
stil waarnemen
jouw armen om mij heen,
je zachte handen strelend mijn buik
zo vol van alles en toch zo leeg...
vol van liefde...
leeg van woorden...
voorbij tijd en ruimte
het is de... Liefde
Onvoorwaardelijk Liefde
Era