Hoe het voelde.
Ik wilde niet huilen, ik moest blij voor je zijn,
ik zou ook niet huilen, maar het afscheid deed pijn,
veel meer dan ik had gedacht.
Ik zwaaide naar je en lachte erbij,
maar wat het werkelijk deed met mij
had ik toch echt niet verwacht.
Het voelde zó koud en kil aan
toen ik jou daar moest laten gaan
op je reis zo ver weg van mij.
Het voelde als een afscheid
voor eeuwig en altijd
het voelde zo vreselijk voorbij.