MAGALI I LOVE YOU WITH ALL MY HEART,
Jij bent de engel van men hart, jij bent zo'n lieve meid, zo magisch, zo speciaal, je bent een meisje heel apart, jij bent geen meise dat je zomaar overal tegenkomt, jij bent de lieve meid dat zich al heel men leven in men hart bevond, ik heb het gevoel dat ik jou al heel men leven ken, maar nog nooit ben tegengekomen, ik wou dat ik je nu een dikke knuffel kon geven want jij brengt alle kleur terug in men leven, jij zit gwn constant in mijn gedachten, want er zijn nog zoveel digen en dagen die ik met je wil delen, ik hoop enkel dat ik niet in een droom leef nu maar in realiteit, want jou schat, jou wil ik nooit meer kwijt, ik weet niet hoe het komt maar ik ben na 1 dag al aan je gehecht, je zit al in men hartje en ik blijf je voor altijd trouw, ik heb het nu wel moeilijk nu je zover weg bent van mij, want elke keer je bij me bent, elke keer je met me praat, gwn elke keer ik in jou gezeldschap ben maak je me blij, een afscheid van jou zou me binnenin helemaal verwoesten, ik zou het liefst een leven met jou opbouwen zij aan zij, jij bent gwn de perfecte meid voor mij, al men gevoelens voor jou vloeien nu in woorden uit deze pen, recht uit men hart en voor jou alleen want jij bent en blijft mijn nummer 1 !!!!!!!!!!!!!!!!
Dikke knuffel,
Dikke zoen,
Liefs,
Jan