2 maanden geleden,
een vreselijk gevoel!
Tranen die eeuwig stromen!
Het is zo stil zonder jou,
Zo donker,
Zo alleen,
Zo zonder liefde die me verwarmt!
Het onderwerp in men dromen ben jij!
Nog steeds! tot in de eeuwigheid!
Met een enkel gebaar kon je men wereld verlichten,
En wat ik tegen je wil zeggen heb ik al geprobeerd in oneindig veel gedichten!
Je woorden klinken eeuwig na in men ziel,
En ik kan je niet vergeten!
Elke poging vloeit uit tot een mislukking!!!
Want het gaat niet,
Het gaat niet!!!
De lucht word zwart,
Sterren verzwakken,
Vuur dooft vanzelf,
En water droogt volledig uit!
Jij bent er niet meer…
Nooit meer…
Geen enkel ogenblik meer in men leven…
Ik kan je nu enkel nog in men dromen al mijn liefde geven!