Ik hou van honderdduizend dingen,
maar het meest hou ik van jou
en iemand waar je veel van houdt
is veel meer waard dan bergen goud.
Engelen kun je niet kopen
maar af en toe kom je er een tegen
zoeken heeft geen zin
Het is iets wat je moet overkomen
Ik heb niet gezocht, maar toch gevonden
want die engel voor mij,
dat ben jij.