UFO armada
dreigend samengepakt
als wolken
hangen de luchtschepen
boven de volken
een armada
groeiend in aantal
berekenend, spiedend,
klaar voor de aanval
onheilspellend samengroeperend
in de luchten,
en wij?
waarheen kunnen wij vluchten?
bid, bid
om kracht
voor engelenlegioenen
macht