Kwil je zoveel vertellen,
Maar ik kan of mag het helemaal niet.
Bang om je te verliezen,
Omdat sommige dingen kwetsen of ze doen verdriet.
Kheb een bom vragen,
Enkel en alleen over hoe je je voelt.
Niet alleen algemeen,
Maar ook wat je juist voelt voor mij.
Khou immens veel van je,
Waardoor ik niets liever wil dan bij je zijn.
Elke moment zonder je,
Geeft me heel wat tranen, verdriet en pijn.