Breken is hard,
net wanneer je gelukkig was
En de ideale gevonden had
die je hele leven betoverde.
zoals de nacht de sterren nodig heeft
en de dag haar zon,
zo had ik jou nodig.
Graag had ik willen vluchten
vluchten van verdriet en haat.
Dit is een realistische wereld
dus blijven lopen hou je niet vol,
achteraf val je toch in datzelfde gat,
waar je nagels,hout en een hamer vind.
Daarmee kan je een ladder maken
en als die sterk genoeg is, geraak je eruit.