M’n hart weet dat
het je los moet laten
maar eigenlijk wil het
dat helemaal niet
Al die emoties
die jij in m’n leven bracht
lust, liefde en vertrouwen
altijd als je er was
Maar ook wel pijn,
verdriet en jaloezie
En af en toe een huilbui
zo op z’n tijd
Nu moet ik eigenlijk
wel verder met m’n leven
Jou vergeten en helemaal
opnieuw beginnen in de liefde
Maar het lukt me niet
Je zit opgesloten in
m’n hart en ik geloof
dat ik de sleutel kwijt ben…