Vroeger was het beter,
gezelliger en leuker.
Nu is er niks meer aan.
Het is anders.....
Je heb alleen nog oog
voor je vriendin en andere.
Het gaat fout pa.
Je raakt me kwijt.
Net als ieder ander.
Ik ben bang,
bang om te leven.
Bang om naar jouw toe gaan.
Misschien ga je me wel misbruiken.
Ik bedoel, die kans besta.
Het gaat de verkeerde kant op.
Je valt terug in je verleden.
Ik ben bang pa.
Misschien gaat het fout
en zal ik niet verder leven.
Was het vroeger maar anders gegaan.
Waren jullie maar niet gaan scheiden.
En was jij naar een goede psychiater gegaan.
Of beter nog,
was ik maar niet geboren.
NU leef ik in een HEL!
Vroeger was het beter,
zoals het nooit meer wezen zal!!!