Angst voor een leven dat nog komen moet
Bang om volwassen te worden
Angst om later alleen te sterven
Bang zijn voor je omgeving
Angst om ooit ongelukkig te zijn
Bang dat je dromen nooit zullen uitkomen
Angst om je gevoelens te tonen
Bang om je hart open te stellen
Voor de liefde