Verleden tijd
Een heldere hemel, stralende warme zon
Gedachten, naar hoe het allemaal begon
Dit zal nimmer weder keren
Het kan iemand zo bezeren
Nu verder met nieuwe gedachten
Niemand zal op mij nog wachten
Deze weg, is alleen om te gaan
Het verleden achter me laten staan
Dat heeft me een keer ingehaald
Heeft ervan geleerd en van gebaald
Zal opnieuw moeten leren lopen
Met minder vallen, laat me dat hopen
Krijg ik eindelijk, nu eens voldoening
Kom ik met mijn eigen in verzoening
Zal iemand me die knuffel geven
Dat brengt geluk in mijn leven
Geniet van de woorden ik hou van jou
Hoor ze weinig, het hart heeft kou
Waar zal ik het vinden, waar moet ik heen?
Is er iemand... want ik ben zo alleen!!