Fonkelend Licht
Aan de hemel staat een licht te schijnen
Soms wil het af en toe eens verdwijnen
Men moet dan blijven, erin te geloven
Dat schitterende licht mag niet doven
Iedereen heeft een fonkelend licht
Blijft schijnen, ook al met slecht zicht
Geeft je die kracht, wie je zo nodig heeft
Dat is wat in je binnenste, sterk leeft
Zo een gloed, warmte met helder zicht
Het is dat sterke, fonkelend licht
Neem vast, die helpende hand
Ervaar het, het schept een band
Een briesje wordt een wind
Dat licht is je blij gezind
Een storm een orkaan
Dat licht zal je nooit alleen laten staan