Toen ik je nodig had, was jij er nooit!
Toen ik schreeuwde om hulp hoorde jij me niet,
Toen ik de waarheid vroeg kon je me die niet geven en vertelde je leugens…
Ik zal je wat vertellen, mijn vriend :
Een vriend die liegt is een vijand die het spel speelt!
Jij speelde met gevoelens en hield het vol tot de finish!
Wel ik zal je nu wat zeggen, je mag dan wel gewonnen zijn met het spel,
Maar in deze wereld blijf je de eeuwige verliezer die bang is om de waarheid aan te gaan!!!
Voor eeuwig en altijd,
Nu mag jij troost zoeken in je spijt!!!