Na 16 veel te korte levensjaren
Weet ik niet
wat
'echte liefde' is
Maar jij, je telt er 20,
Bent er zeker van
Dat echte liefde
Datgene is
Dat je voelt
voor mij...
Ik wil je hoop niet ontnemen
Misschien ben ik wel 'the one'
Maar laat me asjeblief
Eerst proeven van m'n leven
Nu ik dat nog kan
Later wil ik me binden
En ja, mss aan jou
Maar vraag me nu niet
Je al mijn hart te geven
Ook al hou ik zo van jou!