1 hart bonst voor jou!
1 hart verlangt naar jou!
1 hart houd van jou!
1 hart doet pijn als je er niet bent!
Dat hart is het mijne.
Vechten zal ik voor jou.
Ik heb jou en laat je nooit meer gaan.
Mijn hart is vol liefde voor jou.
Zonder jou is mijn hart eenzaam,
zonder jou doet mijn hart pijn.
zonder jou zou ik nu vandaag niet meer leven.