Je vingers glijden vertrouwen
over mijn ogen dichtgevouwen
de tinteling fladdert doorheen elk haar
ze tekenen een grote slang
op het uiterste randje van mijn wang
in een eenvoudig en zacht gebaar
als een pluim zo mooi, zo licht
dansen ze lichtvoets over m'n gezicht
Ik open de ogen en kijk je aan
door die gouden vingers volledig verwarmt
en door twee handen liefdevol omarmt
dank ik god en glimlach voldaan