terug komen
net als ik denk je te zijn vergeten
net als ik denk beter te weten
duik je weer op in mijn nieuwe leven
om mijn oude kansen weer hoop te geven
maar of ik dat wil is nog maar de vraag
dat heb ik ondekt vandaag maar om bij je terug te komen dat is niet mijn wens
ik wil je als vriend!
dat heb ik na al die narig heid toch wel verdiend?