Vake en Moeke
In de duistere dagen kon ik telkens op jullie rekenen
Het waren die kleine dingen waar ik al zo lang naar zocht.
Kleine dingen die een gigantisch goed gevoel brachten.
Toen ik jullie leerden kennen begon mijn leven pas en ...
ik geniet nog steeds van elk moment.
Bedankt dat ik jullie dochtertje mag zijn.