Genietend van een zwoele zomeravond lig ik vaak te denken
dat jij diegene bent die ik graag mijn liefde zou schenken...
ik vrees dat jij niet om mij zal geven,
dat ik zonder jou doormoet in mijn leven;
toch blijf ik stiekem hopen,
dat je op een dag naar me toe komt gelopen
en fluistert in mijn oor,
dat ik bij je hoor...
heb ik mijn kans verkeken?
dan zal ik maar voorgoed met je breken...
toch zie ik je graag...
zowel gisteren, morgen en vandaag!