Fout,
wat is fout ??
Ben jij fout ??
Mischien ik??
Wie vertelt ons,
wat fout is ??
Onze ouders ??
of de docent ??
Mischien is het wel beter,
dat we niet weten...
wat fout is,
mischien is niks wel fout.
Maar als we dan fout zijn,
dan maar niet alleen.
Als we dan fout zijn,
zijn we het samen.