met deze warmte klinkt
mijn stem misschien
wat zwoeler dan
gekauw van wespen
(oh ja, ze hadden me
alweer een keer
te pakken). begrijp me
echter niet alweer
verkeerd. ik zeg je:
probeer het ook
niet weer. want
ooit, bijt ik terug.
(en dat is: als nooit
eens schaduw wordt
waarin verkoeling
voor vele nachten).