Eindeloos...
lief mensenkind...
de weg zo lang...
zo zonder uitzicht...
ik kan je niet meer bereiken...
waar ben je...
hoe ziet jouw wereld eruit...
je geest gevangen in je lichaam...?
hoe laat ik je vrij...?
stil zit ik bij je...
en voel...
de tederheid...
de verbondenheid...
de wereld zonder woorden...
zo stil...
daar ben je dan...
een wereld van liefde...
eindeloos... mooi...