zelfvertrouwen
Één persoon in je leven,
Kan je zoveel zelfvertrouwen geven.
Want aan vertrouwen in mezelf..daarin had ik een gebrek!
Alleen al van het afkraken van mezelf werd ik al gek!
Eerst was het elke dag regen,
Maar hij heeft me nu zelfvertrouwen gegeven!
De zon komt nu ook zo nu en dan,
Ik weet gewoon dat ik nu met mezelf leven kan!
Hij mag dan nu wel vertrokken zijn,
Zo efficiënt en vlug,
Maar dat vertrouwen krijgt hij nooit meer terug!!
Toch bedankt!!!
Ik weet dat ik weer gelukkig
word, maar dat zal dan zonder jou zijn!!