Donkerblauw.
De hemel kleurt zich donkerblauw,
de maan is vol en rond,
ik kijk er naar, en denk aan jou,
aan jouw ogen, aan je mond.
Ik voel bijna jouw handen
die op mijn huid belanden
en mijn hart sneller doen slaan.
Ik voel bijna jouw armen
die mijn huid verwarmen
en mij nooit meer laten gaan.
Ik kijk naar de hemel, donkerblauw
en ik denk: nog heel even.....
dan ben ik weer bij jou
en ga het weer écht beleven.