Ik weet nog hoe onzeker en verlegen jij was
wij zaten altijd samen voorin in de klas
wij hadden samen een hele leuke tijd
je was altijd zo'n vrolijke meid
Ik keek eerst altijd tegen jou op
ik dacht die meid bereikt de top
ik dacht zij heeft alles voor mekaar
maar het tegenovergestelde was waar
Van de ene op de andere dag veranderde je in een spook
met rond je heen een vreemd ruikende rook
in een hele korte tijd
was jij opeens een andere meid
Jij bent toen begonnen met mensen bedriegen
jij kon in die tijd alleen nog maar liegen
al die tijd droeg jij met je mee een groot geheim
niemand mocht weten wat dat zou zijn
Jouw daden zijn voor mij nog steeds een vraag
waarom deed jij al die tijd zo vaag
toen ik jou wilde helpen en tegen je stond te schreeuwen
stond jij daar achterlijk te geeuwen
Toen had ik veel verdriet
vooral omdat het jouw koud liet
toen drong pas tot me door dat jij niet meer geeft om mij
die leuke tijd die wij samen hadden was nu echt voorbij
Ik heb mijn handen van je afgetrokken
toen bleef jij alleen achter met de brokken
nu ben jij al weer bijna uit het zwarte gat
het gat waar jij al die tijd in zat
Daardoor heb je nu al ruim twee maanden een moeilijke tijd
maar volgens mij heb jij van je daden nog steeds geen spijt
Ik wil nu als laatste nog even kwijt
als jij zo door gaat als nu wordt je weer die vrolijke meid
Ik bleef al die tijd nog veel aan je denken
en wil je met dit gedicht mijn liefde schenken
je moet weten ondanks alles ben je mij niet kwijt
onthoud dat goed in deze moeilijke tijd