~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Voor Yvonne +
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Langzaam hef ik mijn hoofd,
Naar boven in de lucht.
Daar kijk ik naar de sterren,
Die boven mij stralen.
Langzaam hef ik mijn arm,
En probeer die heldere ster te pakken,
Want dat ben jij,
Degene die ik mis.
Langzaam hef ik mijn vinger,
En probeer die heldere ster aan te raken,
Want had ik je nog maar bij me,
Dan miste ik je niet zo.
Langzaam doe ik mijn hand open,
En sluiten deze heldere ster op.
Diep in mijn hart,
Zodat ik je altijd bij me heb.
Liefs, Inge xxx