~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
voor jou Renate!!:
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Onze vriendschap begon in het dorpje Fiss,
Waar we allebei speelde op het grasveld.
We rolde samen van de berg,
En vingen samen sprinkhanen.
Langzaam, heel langzaam, groeide onze vriendschap,
Uit tot de dag van vandaag.
Onze vriendschap bestaat dit jaar 8 jaar,
8 lange jaren,
kennen wij elkaar al.
Een lange tijd hebben we elkaar niet gezien,
Maar na 5 jaar,
Zagen we elkaar weer in Helmond.
Je was er zelf op mijn verjaardag!
Een heel jaar hebben we elkaar nu niet gezien,
Maar ik hoop dat je het wel naar je zin had,
Daar in Venuzuela!!
Dit jaar,
Hoop ik dat we elkaar weer gaan zien!
Veel lol met elkaar te maken,
En dat ik op je verjaardag mee mag maken!
Renate,
Je bent een meid die ik nooit vergeet,
Want ik zie je als een echte vriendin!
Liefs, Inge xxx