Hallo allemaal!!!
dank jullie voor de gedichten
die ik van deze site afhaal.
Door jullie mooie gedichten
weet ik dat ik me er zelf ook op kan richten.
Door jullie heb ik gedichten kunnen maken,
die sommige mensen diep in hun hart kunnen raken
Ik had nooit gedacht dat ik ze maken kon,
maar toen ik eraan begon,
kwamen de gedichten.
Ik mis je, Ik hou van je en Wat is er mis met mij,
Mijn eigen verdriet speelde hier een rol bij.
Ik heb geleerd dat liefde iets heel moois is
en dat , dat nu is wat ik in mijn leven mis
Ik kan nu omgaan met mijn verdriet
wat mijnn daardoor veel gedichten achterliet.
In iedergeval nogmaals bedankt en
ga zo door met gedichten schrijven,
want nu weet ik dat ik ook kan dichten