de liefde van mijn leven..
mij eindelijk gegeven.
zelden zag ik een man als jij,
dat maakt me toch zo blij..
dat ik dat mag beleven,
jij voor altijd dicht bij mij..
de liefde van mijn leven..
op het moment dat je het niet verwacht.
als wij er samen klaar voor zijn,
wil ik delen dag en nacht..
jij voor mij en mijn meiden
niemand had mij meer kunnen verblijden..
of mijn hart van angst bevrijden.
de liefde van mijn leven..
heel waardevol,en zacht
wil ik je vragen..
of je nog even op me wacht..
dat antwoord weet ik allang..
want samen zijn we bang,voor het verleden..
maar samen gaan wij voor het heden.
de liefde van mijn leven..
verborgen diep van binnen.
en ik ben alleen maar meer dan blij..
dat ik een leven met jou mag beginnen.
de passie tussen ons beiden,
zal nooit meer van ons gaan
en ja wij weten het zeker..
dat we samen voor een goed leven gaan!!