Op het klankbord der zinnen geschreven in een onbekende taal
Wordt een spreeuw gegrepen al vliegend in de lucht Door geblazen klanken uit verre oorden
Waar in de droge velden van augustus een verdwaalde narcis staat
Gebeten door de speelsheid van een jonge hond
Adem, uit balans getrokken
Blauw vuur zonder glans
Waar zullen deze zinnen hun bestemming vinden?
Antwoord maar.